header_3


Wie we zijn en wat we doen?

Allesvoorsteigerhout.nl is onderdeel van W. Barendregt. Via deze webshop leveren we een ruim assortiment bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, hang- en sluitwerk, beits en woondecoratie. Deze producten worden veelal door meubelmakers en doe-het-zelvers gebruikt in combinatie met steigerhout. Het is een mooi materiaal dat vrij makkelijk te verwerken is tot onder andere binnen- en buitenmeubels. Het is een veelzijdig product met een unieke, natuurlijke uitstraling. Allesvoorsteigerhout.nl bied bijna alle benodigdheden om zelf mooie meubels te kunnen maken. U kunt alles makkelijk in één keer bestellen.
De meeste producten die u vindt in deze webshop gebruiken wij zelf ook bij het maken van onze meubels.

 

W. Barendregt, opgericht als eenmanszaak door Wouter Barendregt, is een jong bedrijf dat zich sinds 14 maart 2012 al bezighoudt met de verkoop van hout en alle toebehoren. Vanuit onze loods in Barendrecht en met een aantal webshops leveren we zowel aan bedrijven als particulieren, voornamelijk in Nederland en België.

In 2018 zijn we verhuisd naar het huidige pand aan de Van 't Hoffstraat 31 in Barendrecht, waar u van harte welkom bent om ons complete assortiment eens te komen bekijken.
Heeft u vragen over ons of onze producten, neem dan gerust contact met ons op.

Andere websites van W. Barendregt zijn wbarendregt.nl en stalenpoten.com


 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.
SLUITEN