header_3
  Voordelige prijzen
Door slim in te kopen kunnen we ons assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast werken we bij veel artikelen met staffelkortingen. Wanneer je meer afneemt, wordt het dus nog goedkoper.
 
Compleet assortiment
We proberen een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Zo kun je in één keer alles bestellen dat je nodig hebt om bijvoorbeeld je steigerhouten meubels te maken. Daarnaast zijn we steeds op zoek naar nieuwe producten die ons assortiment nog completer maken. Heb je vragen over ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op.

Staffelkorting
Bij veel artikelen maken we gebruik van staffelprijzen. Hoe meer je afneemt hoe goedkoper het wordt. Deze staffelkortingen worden automatisch berekend wanneer je de artikelen in de winkelwagen plaatst.
Geldt er op een bepaald artikel geen staffelkorting, maar wil je wel veel tegelijk bestellen, neem dan contact met ons op.


Afhalen mogelijk
Wil je een bestelling zelf afhalen of een artikel graag eerst zien voordat je het koopt, dan kan dat. Al onze producten zijn op afspraak af te halen en te bekijken in Barendrecht. Voor het maken van een afspraak mail je naar info@allesvoorsteigerhout.nl
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.
SLUITEN